Janar, 2014:

Thirrje e hapur për pjesëmarrjen e studiuesve të rinj në "Lab Surfing" punëtori, ngjarje dhe gjenerimin e ideve të reja në kuadër të projektit FP7 "EYE” (Empoëering Young Explorers) www.fet-eye.eu

Gjashtë "Lab Surfing" punëtori tematike rajonale do të organizohen në Bruksel, Bratislavë, Beograd, Selanik, Milano dhe Gothenburg në periudhën nga muaji shkurt deri në muajin maj 2014.

Aplikimet më të suksesshme / ide nga të gjitha punëtoritë rajonale do të marrin pjesë në Konferencën Europiane "Blue Sky" dhe shkolla verore "inkubatori shkencore" Shkolla verore (Science Incubator summer school).

Të drejtë për aplikim kanë kërkuesit e rinj (PhD + max. 6 vjet) të interesuar ose të përfshirë në hulumtim për teknologji të avancuar të mbështetura nga teknologjitë e informacionit dhe komunikimit.

Hulumtuesit nga Ballkani Perëndimor janë të ftuar të aplikojnë për punëtorinë lokale tematike "Smart, Green and Efficient”, (zgjuar, e gjelbër dhe efikase) që do të mbahet në Beograd më 11-12 mars 2014.


Afati i fundit për aplikim është 30 janar 2014.

Më shumë informacion në lidhje me thirrjen dhe dërgimin e aplikimeve në:
http://www.fet-eye.eu/web/guest/belgrade

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook