Udhëzim për zëvendësimin e SSL certifikatën, aplikimi serverik (2014/2015)

 

Udhëzim për shfrytëzimin e softuerit për TEE, aplikimi serverik (2014/2015)

 

Udhëzim për shfrytëzimin e softuerit për TEE, aplikimi klientik (2014/2015)

 

 

Probleme më shpesh të paraqitura dhe zgjidhje për TEE oraret (2014/2015)

____________________________________________________________________________________

Azhurimi i versioneve për aplikacionet (2014/2015)

____________________________________________________________________________________

Udhëzim për instalim, administrim dhe realizim të testimit ekstern në shkolla

____________________________________________________________________________________

Udhëzim për shfrytëzimin e softuerit për TEE, aplikacioni klientik (on-line dhe of-line)


   

pistar-2

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

spiro alb

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

horizontal alb

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook