*Ju lutemi që në mënyrë të detajuar ti shqyrtoni rregulloret, udhëzimet dhe PSHP, dhe më pas nëse keni pyetje të paqarta apo problem të kontaktoni ndonjërin nga personat kompetent në kontaktet e shkruara më poshtë.

Personat përgjegjës për TEE (Testimi Ekstern Elektronik)

Personat për kontakt nga Byroja për zhvillim të arsimit për procesin e testimit ekstern:

075/284-332 – Liljana Samarxhiska

070/276-198 – Ajshe Ajrullau

 

Personat për kontakt nga Qendra për arsim profesional dhe trajnim për testimin eksern:

078/396-131 – Lepa Trpecevska

 

Personat për kontakt nga Qendra shtetërore e provimeve për testimin ekstern:

076/484-744 - Emilija Ugrinovska

076/490-312 – Qebir Shemshi

 

Persona për kontakt nga sektori për arsim fillor dhe të mesëm në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës:

076/298-320 – Abaz Fetishi

076/298-329 – Biljana Aleksoska Trenevska

071/229-108 – Verica Zlatanovska Paunovska

 

Kontaktet për mbështetje teknike (për softuerin për TEE):

02-3248-010

072 249 619

071 249 858

070 380 307

078 496 605

pistar-2

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

spiro alb

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

horizontal alb

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook