Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi së bashku me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Nikolla Gruevskin, sot mori pjesë në ceremoninë solemne të lëshimit në përdorim të sallës sportive të ndërtuar në kuadër të Universitetit Shtetërorë të Tetovës.

Ademi theksoi se kjo sallë sportive është një nga tetë objektet sportive të cilat janë ndërtuar ose janë në fazën e ndërtimit në Komunën e Tetovës.

“ Ne si Qeveri e Republikës së Maqedonisë dhe si Ministri e Arsimit dhe Shkencës investojmë në objekte të tilla me qëllim që nxënësit dhe studentët të disponojnë kushte më të mira për mësim. Gjithashtu këtë objekt mund ta shfrytëzojnë edhe qytetarët e Tetovës” theksoi Ademi.

Ministri Ademi potencoi se investimet vazhdojnë në shumë objekte infrastrukturore në arsimin e lartë, duke njoftuar se së shpejti do të fillojë ndërtimi i objekteve për dy fakultete për nevojat e Universitetit “ Shën Qirili dhe Metodi” .

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook