Nga 1 shtator të këtij viti, pritet që shkolla fillore "Zhivko Brajkovski" në komunën e Butel-it të hap dyert e godinës së re shkollore me një sipërfaqe prej 5.000 metra katrorë dhe me një kapacitet për 900 nxënës. Ndërtimi i godinës së re shkollore është në fazën përfundimtare dhe është duke u zbatuar me mjete në vlerë prej 73 milionë denarë, të siguruara përmes projektit për mbështetje të komunave nga Banka Botërore. Këtë shkollë sot e vizituan Zëvendës Ministri i Arsimit Spiro Ristovski, Zëvendës Kryeministri dhe Ministri i Financave Zoran Stavreski dhe kryetari i Komunës së Butelit Petre Latinovski.

- Ministria e Arsimit dhe Shkencës, në bashkëpunim me Ministrinë e Financave, me ribalansin e fundit ka marrë fonde shtesë për rindërtimin dhe rehabilitimin e shkollave. Vetëm gjatë verës janë planifikuar rreth 220 milionë denarë për përmirësimin e infrastrukturës arsimore në të gjithë shtetin, - tha Ristovski dhe vuri në dukje se gjatë verës do të rindërtohen 45 shkolla në më shumë komuna.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook