Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë përmes Ambasadës së Republikës Islame të Iranit njofton se Organizata Kombëtare për Testim Edukativ (OKTE) në bashkëpunim me Ministrinë e Shkencës së Republikës Islame të Iranit, ka për qëllim të mbajë Olimpiadën e 16-të Kombëtare për Matematikë , Olimpiadën e 8-të Kombëtare për Kimi dhe Olimpiada e 2-të Kombëtare për Statistikë për studentët universitarë e cila mbahet prej 16 deri 19 - ti Gusht 2015.

Për transparencë dhe mundësi më të madhe kandidatët e interesuar mund të paraqiten deri më 20 qershor 2015.

Informacione më të hollësishme mund t'i merrni në: www.olympiad.sanjesh.org/en ose të kontaktoni përmes postës elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.