Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë përmes Ambasadës së Republikës Islame të Iranit njofton se Organizata Kombëtare për Testim Edukativ (OKTE) në bashkëpunim me Ministrinë e Shkencës së Republikës Islame të Iranit, ka për qëllim të mbajë Olimpiadën e 16-të Kombëtare për Matematikë , Olimpiadën e 8-të Kombëtare për Kimi dhe Olimpiada e 2-të Kombëtare për Statistikë për studentët universitarë e cila mbahet prej 16 deri 19 - ti Gusht 2015.

Për transparencë dhe mundësi më të madhe kandidatët e interesuar mund të paraqiten deri më 20 qershor 2015.

Informacione më të hollësishme mund t'i merrni në: www.olympiad.sanjesh.org/en ose të kontaktoni përmes postës elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook