Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se në periudhën prej 08-10 qershor 2015, në kuadër të projektit aces u mbajt takimi i Komitetit Ndërkombëtar për përzgjedhjen e projekteve më të mira shkollore.

aces është një rrjet që lidh 15 vendet partnere: Shqipëria, Austria, Bosnja dhe Herzegovina, Bullgaria, Kroacia, Republika e Çekisë, Hungaria, Kosova, Republika e Maqedonisë, Moldavia, Mali i Zi, Rumania, Serbia, Sllovakia dhe Sllovenia.

aces është iniciativë e Fondacionit ERSTE dhe koordinohet nga Interkulturelles Zentrum-Austri dhe Vceli Dom-Sllovaki.

Nga gjithsej 263 projekteve të propozuara, në konkurrencë të fortë u përzgjodhën 42 projekte.

Shkollat nga Republika e Maqedonisë morën pjesë me 61 projekte. Nga këto janë përzgjedhur projektet e shkollave të mëposhtme:

-SHF “Goce Delçev” Mogillë

-SHF “Vëllezërit Milladinovci” Probishtip

-SHF “Koço Racin” Mogillë

-SHF “Kuzman Josifovski –Pitu” Kërçovë

-SHF “Goce Delçev” Negotinë

-SHF “Blagoj Kirkov” Veles

-QSHA “Boro Petrushevski”

-SHMK “Gjorçe Petrov” Prilep

-SHMK “Vëllezërit Milladinovci” Shkup

Për më shumë informata: www.aces.or.at

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook