Ministri i Arsimit dhe Shkencës së Republikës së Maqedonisë, Abdilaqim Ademi, sot nga Shkolla Fillore “Jashar Bej Shkupi” në Komunën e Cairit të gjithë nxënësve ua uroi përfundimin e vitit shkollor dhe të gjithë semimaturantëve dhe maturantëve i’u dëshiroi suksese në shkollimin e mëtutjeshëm.

“Sot është dita e fundit e vitit shkollor 2014/2015 dhe me këtë rast, nga shkolla “Jashar Bej Shkupit”, të gjithë nxënësve në Republikën e Maqedonisë iu uroi përfundimin me sukses të këtij viti shkollor, kurse të gjithë semimaturantëve dhe maturantëve u dëshiroi suksese në shkollimin e tyre të mëtutjeshëm”, tha ministri Ademi.

Ndryshe ministri Ademi sot vizitoi shkollën fillore Jashar Bej Shkupi ku mori pjesë në shënimin e përvjetorit të Lidhjes së Prizrenit.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook