Fakulteti i Shkencave të Drejtësisë dhe Politike në Universitetin e Szeged organizon studime ndërkombëtare të masterit në gjuhë frënge, të destinuara për studentët evropianë dhe ndërkombëtarë.

Studimet zgjasin dy vjet, dhe pas përfundimit të tyre studentët marrin diplomë nga Universiteti i Szeged dhe Universitetit të Shkencave Politike në Lille, Francë.

Të gjitha informatat (duke përfshirë edhe planin e detajuar të trajnimit, rregullat e bursave, si dhe informata mbi procesin e aplikimit) mund të sigurohen në faqen e mëposhtme të internetit:

http://www2.u-szeged.hu/cuf/specialite-en-etudes-europeennes

Afati i fundit për aplikim është 15 qershor 2015.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook