Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik organizojnë prezantim të mundësive të ofruara nga programi Horizon 2020, në mënyrë që me anë të "rasteve studimore", subjektët e interesuar të njihen më për së afërmi me procesin e përgatitjes së projekteve.
Prezantimi do të zhvillohet në dy pjesë, më 04.06.2015 (e enjte) dhe 05.06.2015 (e premte) në Sallën e madhe të konferencave në Fakultetin e elektroteknikës dhe teknologjive informative pranë Universitetit "Shën Kirili dhe Metodi", rr. Rugjer Boshkoviq p.n. Shkup, me fillim në ora 09:30.
Prezantimi do të jetë vetëm në gjuhën angleze, dhe do të udhëhiqet nga Dr. Petar Mogjuroshi, ekspert në fushën e menaxhimit me inovacione, i cili aktualisht drejton zbatimin e disa projekteve të suksesshme në kuadër të programit Horizon 2020.
Të gjithë personat e interesuar mund të regjistrojnë pjesëmarrjen e tyre për të dy ditët ose vetëm për një ditë, më së voni deri 03.06.2015 (e mërkurë), në ora 12.00 në e-mail adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., ose në numrin e telefonit 02 3145-258, personi për kontakt: Jasna Petrovska.
Programi i plotë mund të shihet këtu.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook