Aktivim i aplikimit elektronik për numrin e nevojshëm të teksteve shkollore në vitin shkollor 2015/16.

Ministria e arsimit dhe shkencës Ju lajmëron se aplikimi elektronik për furnizimin e teksteve shkollore për arsimin fillor dhe të mesëm do të aktivizohet prej datës 28.05.2015 deri më 10.06.2015.
Ju lutemi që në afatin e caktuar ta plotësoni aplikimin dhe verzionin e printuar, të nënshkruar dhe të vulosur ta dërgoni në adresën e Shërbimit pedagogjik (Rr.„Qiril dhe Metodi“ No. 54, 1000 Shkup)

ucebnici.mon.gov.mk

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook