Ministri për Arsim dhe Shkencë Abdilaqim Ademi, sot mori pjesë në ceremoninë e dhënies së çmimeve të pjesëmarrësve më të mirë të garës Republikane në gjuhë shqipe.

- Kjo garë, siç e dini edhe vet ripërterihet pas 15 vite të plota, dhe paraqet një mundësi të shkëlqyer për nxënësit që përmes letërsisë të masin njohuritë e tyre, theksoi ministri Ademi.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, theksoi Ministri, mbështet gara të tilla, dhe prandaj solli vendimin që të gjitha shoqatat që organizojnë gara, qoftë ato shtetërore apo ndërkombëtare, të akreditohen nga shteti.

- Sot ju të gjithë jeni fituesit, por megjithatë një duhet të mbajë titullin i të qenurit më i mirë. Prandaj, mos u dorëzoni, ndiqni ëndrrat tuaja, besoni në to, dhe ata një ditë do të bëhen realitet, theksoi ministri Ademi.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook