Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, sot vizitoi Komunën e Sarajit, ku edhe vizitoi objektin e shkollës së re të mesme.

- Sot jemi këtu me kryetarët e komunave të Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Sarajit për të kryer inspektimin e punës ndërtimore të shkollës së re të mesme në këtë komunë. Duhet të theksoj se kontrata me kontraktorin e mëparshëm për ndërtim është ndërprerë për shkelje të afateve të ndërtimit, pas të cilës Ministria e Arsimit dhe Shkencës, shpalli një thirrje të re publike dhe nënshkroi kontratë tjetër për ndërtim, tha Ministri Ademi.

Kontraktori i ri, theksoi Ademi, ka një periudhë prej gjashtë muajsh për të përfunduar të gjitha aktivitetet e ndërtimit.
- Investimi në vlerë prej mbi 32 milionë denarë sigurohet nga buxheti i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Shkolla e mesme e re është me një sipërfaqe prej 1900 m2, do të jetë me 12 klasa, katër kabinete dhe hapësira tjera mbështetëse, theksoi ministri Ademi.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook