Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon rreth shpalljes së thirrjes publike për ndarjen e shpërblimit në të holla për vendin e parë, dytë ose të tretë në konkurs/gara ndërkombëtare nga fusha e matematikës dhe shkencave natyrore për nxënësit e shkollave fillore, si dhe thirrje publike për nxënësit e shkollave të mesme të Republikës së Maqedonisë.

Në thirrjet publike mund të aplikojnë nxënësit, bashkë me mësimdhënësit që kanë përgatitur ato për konkurrim, të cilët kanë fituar vendin e parë, të dytë ose të tretë në konkurs/garë ndërkombëtare nga fusha e matematikës dhe shkencave natyrore në vitin shkollor 2014/15. Me konkurs/garë ndërkombëtare nënkuptohet konkurrim/garë që përfshin pjesëmarrjen e nxënësve nga të paktën dhjetë shtete të ndryshme.

Thirrja do të jetë e hapur deri më 30.06.2015. Aplikacionet së bashku me dokumentacionin e kërkuar në konkursin (thirrjen publike fillore / thirrjen publike mesme), dorëzohen çdo ditë në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës në adresën: Rr. "Sh. Kirili dhe Metodi" Nr.54, 1000 Shkup, me shënim "Për thirrjen publike për ndarjen e shpërblimit në të holla për vendin e parë, dytë ose të tretë në konkurs ndërkombëtar nga fusha e matematikës dhe shkencave natyrore“.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës do të ndaj shpërblim në të holla në lartësi prej 50% të pagës mesatare neto e paguar për një të punësuar në Republikën e Maqedonisë në muajin e fundit para ndarjes së shpërblimit për vendin e parë, 40% për vendin e dytë dhe 30% për vendin e tretë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook