Ministri për Arsim dhe Shkencë, Mr.Abdilaqim Ademi, sot mori pjesë në debatin "Sfidat e Arsimit Shqip", i cili u mbajt me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit. Në fjalën e tij, Ademi veçanërisht theksoi rolin e rëndësishëm që mësuesit luajnë në edukimin e nxënësve.

"Çdo kohë i sjell sfidat e veta. Me Akademinë për mësues do të bëhen hapa të mëdha drejt përmirësimit të mësimdhënies në shkolla. Qëllimi ynë është të përmirësojmë edhe statusin e mësimdhënësve”, shtoi ministri.

Ministri Ademi, ua uroi Ditën e Mësuesit të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook