Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Sindikata e Pavarur e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK) informojnë se negociatat ndërmjet përfaqësuesve të të dyja palëve në kuadër të dialogut social të nivelit më të lartë, janë duke u realizuar intensivisht dhe në drejtim pozitiv.

Në bazë të bisedimeve nga takimet e deritanishme, pritjet e partnerëve social në lidhje me realizmin e marrëveshjes së pranuar bashkërisht e cila u arritë më 3.2.2015, janë pozitive, duke marrë parasysh nivelin e arritur të përafërsimit të qëndrimeve për shumë pika që janë objekt i diskutimit dhe analizës.

Të dyja palët shprehin kënaqësi dhe besim se konstruktiviteti do të vazhdojë të jetë edhe më tej tipari themelor gjatë qasjes në drejtimin e dialogut social efikas dhe efektiv dhe në përmbushjen e detyrimeve që rrjedhin nga i njejti.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook