Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Qendra Shtetërore e Provimeve njoftojnë se nga e hëna 16.2.2015 do të zbatojnë testimin ekstern të arritjeve të njohurive të nxënësve të viteve të fundit (të tretë dhe të katërt) të shkollave të mesme, të cilët nuk u testuan në periudhën prej 26 deri 30 janar.

Testimet do të zbatohen në pajtim me oraret e publikuara në faqen e internetit: prasanjaeksterno.dic.edu.mk. Rezultatet do të publikohen më 23.2.2015.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook