Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se akoma nuk janë miratuar planet për mbajtjen e orëve të mësimit, respektivisht kompensimin për ditët e humbura mësimore në disa nga shkollat në vend, ku në periudhën e kaluar kishte bojkot të mësimit.

Kjo vlen edhe për planet të cilat i përgatitën dhe dorëzuan shkollat e komunës së Kumanovës, ku vendimi për të mbajtur mësim gjatë ditë së nesërme është një iniciativë ekskluzive e vetë-qeverisjes lokale dhe e drejtorëve të shkollave në territorin e saj.

Në këtë drejtim, apelojmë deri te drejtorët dhe udheheqësitë e shkollave të përmbahen nga vetë-iniciativat dhe marrja e vendimeve personale për të mbajtur ditët e humbura mësimore, përderisa të marrin udhëzime zyrtare nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook