Ministria e Arsimit dhe Shkences e mirepret vendimin per krijimin e grupit te punes nga ana e Universitetit “Shen Qirili dhe Metodi” ne Shkup, si nje hap i rendesishem ne procesin e realizimit te marreveshjes nga mbledhja e mbajtur me 6.2.2015, ne mes te perfaqesuesve te Qeverise te Republikes se Maqedonise dhe Senatit Universitetar, i cili vijon pas miratimit te Ligjit per arsimin e larte dhe Ligjit mbi institucionet e arsimit te larte per arsimimin e kuadrit mesimor ne arsimin parashkollor, fillor dhe te mesem ne seancen e Kuvendit te Republikes se Maqedonise e mbajtur me 11.2.2015.

Ne vleresojme se diskutimi, ndermjet grupeve te punes nga te dyja palet eshte jashtezakonisht i rendesishem, ne drejtim te avancimit te paketes se reformave ne arsimin e larte ne menyre qe te rrise standardet e cilesise, duhet te filloje sa me shpejt.

Ne kete drejtim, e pranojme nismen dhe propozojme takimi i pare i grupeve te punes te mbahet te henen, 16.2.2015, dhe ne varesi te mundesive te te dyja paleve, koha dhe vendi te percaktohen me tej.

Ne te njejten kohe, deshirojme te njoftojme se pas takimit me Universitetin “Shen Qirili dhe Metodi”, ne periudhen ne vijim, takime ne format te njejte do te mbajme edhe me universitetet tjera ne vend.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook