Në lidhje me propozimin e Senatit Universitar të Universitetit "Sh. Qirili dhe Metodi " në Shkup, i dorëzuar në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës më datë 30.1.2015, me qëllim që të inicohet diskutimi me mësimdhënësit, nxënësit dhe të gjitha palët relevante në procesin e arsimit të lartë, për një analizë gjithëpërfshirëse, profesionale dhe themelore nga e cila do të dalin propozime për reforma dhe përmirësime në arsimin e lartë, duam t’ju informojmë për këtë në vijim:

Duke marrë parasysh se propozimi ynë u vlerësua si konstruktiv dhe në drejtim të përmirësimit të arsimit të lartë në vend, Ministria e Arsimit dhe Shkencës më datë 10.2.2015 (e martë) propozon të mbahet një takim fillestar ku do të kishin marrë pjesë përfaqësues adekuat të deleguar nga ana e  Universitetit "Sh. Qirili dhe Metodi " – Shkup.

Në varësi të vendimit të UShQM për të pranuar këtë iniciativë dhe në pajtim me mundësitë e të dyja palëve, vendi dhe koha do të përcaktohen shtesë, për cka publiku do të informohet me kohë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook