Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Qendra  Shtetërore e Provimeve  informojnë se në periudhën prej 26 deri 30 janar do të kryejnë notimin ekstern të njohurive të nxënësve në vitet e tyre të fundit (të tretë dhe të katërt) në shkollat e mesme, sipas orareve të botuara në faqen e internetit: prasanjaeksterno.dic.edu.mk.

Në faqen e dhënë të internetit është botuar edhe pishina publike me gjithsej 50.400 pyejte në gjuhën maqedonase, shqipe dhe turke, të cilat do të jenë pjesë e testit për shkollat e mesme dhe të arsimit profesional për të gjitha profesionet, drejtimet dhe lëndët.

Në këtë fazë, me procesin e notimit ekstern të arritjeve të nxënësve, do të përfshihen 20.567 nxënës në vitet e tyre të fundit (viti i tretë dhe i katërt) në 98 shkolla të mesme, si dhe 3.923 mësues të 2.622 lëndëve. Rezultatet do të publikohen më 02.02.2015.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook