Ministria e Arsimit dhe Shkencës e vlerëson pozitivisht debatin dhe diskutimin e deritanishëm publik i cili realizohet për të promovuar dhe për të përmirësuar paketën e propozuar të reformave për rritjen e cilësisë së sistemit të përgjithshëm arsimor në Republikën e Maqedonisë.

Në këtë drejtim, Ministria e Arsimit dhe Shkencës mendon që propozimi i sotëm i ofruar nga Universiteti "Shën. Qirili dhe Metodi "- Shkup, për të zbatuar një pilot projekt për provimin shtetëror, para aplikimit të tij zyrtar, është një sugjerim konstruktiv dhe i mirë, të cilin pozitivisht e vlerësojmë dhe mbështesim.

Duke shprehur respekt për Universitetin "Shën. Qirili dhe Metodi"- Shkup dhe universitetet tjera, Ministria e Arsimit dhe Shkencës mbetet e hapur për çdo iniciativë dhe propozim reformë të argumentuar që do të thotë përmirësim i mëtejshëm i cilësisë së arsimit në Republikën e Maqedonisë.

Dëshirojmë të rikujtojmë se në tre muajt e fundit, janë pranuar dhe përfshirë më shumë se 20 propozime që u ofruan nga institucionet e arsimit të lartë, profesorët dhe studentët, si dhe aktorët tjerë të shoqërisë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook