Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë informon që gjatë ditës së sotme janë realizuar takime të ndara me rektorët dhe përfaqësues të universiteteve shtetërore, kryetarët e Parlamenteve të Studentëve dhe Sindikatën për arsim, shkencë dhe kulturë, lidhur me paketën e propozuar të masave për avancimin e sistemit gjithëpërfshirës arsimor në vend.

Takimet janë pjesë e  planit për informim  detajor të të gjitha palëve të involvuara  lidhur me risitë që me iniciativë të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës i propozoi Qeveria e Republikës së Maqedonisë.

Udhëheqësia e universiteteve, organizata sindikale, si dhe parlamentet  studentore detajisht u njohën  me propozim aktivitetet në më shumë  segmente dhe nivele të sistemit arsimor, për të cilat Ministria në periudhën e ardhshme është e hapur për debat gjithëpërfshirës dhe konstruktiv.

Në ndërkohë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës do të vazhdojë me  diskutimet edhe me institucionet tjera, organizatat dhe me iniciativat qytetare. Reformat e propozuara janë publikuar në faqen e internetit të Ministrisë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook