Ministria e Arsimit dhe Shkencës ju njofton në lidhje me ftesën për t'iu bashkangjitur kremtimit me rastin e 70 vjetorit të Këshillit të Evropës në Strasburg, e cila këtë vit është nën sloganin "Të drejtat tona, liritë tona, Evropa jonë" ishte dorëzuar ftesa në shkollat e vendit tonë për të marrë pjesë në gara për esenë me temën "Imagjinimi i të ardhmes evropiane".?“ (“Imagining the European of the future?“). 

Megjithatë, komisioni i themeluar nga Ministri,në konkurimin prej 19 eseve,zgjodhi fituesin e tij kombëtar,pra si fitues i tekstit zgjodhi esenë e nxënëses Biserka Qurçinska nga shkolla fillore "Koco Racin" në Kumanovë.
Ne shfrytëzojmë rastin për të përgëzuar këtë sukses për nxënësen Biserka Qurçinska, të cilës do ti jipet diplomë në Këshillin e Evropës gjatë kremtimit të organizuar me rastin e 70 vjetorit të Këshillit të Evropës në Strasburg në tetor 2019.

Falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit tjerë si dhe inkurajojmë ata që të marrin pjesë në këtë lloj aktiviteti në të ardhmen, ku ata do të kenë mundësinë të tregojnë talentin e tyre.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

 

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook