Fondi Ndërkombëtar i Vishegradit për vitin akademik 2019/2020 ndan bursa për studime të rregullta të magjistraturës, doktoraturës dhe pos doktoraturës në të gjitha disiplinat shkencore, bursat janë të dedikuara për shtetasit e Shqipërisë, Armenisë. Azerbejxhanit, Belorusisë, Bosnjë dhe Hercegovinës, Gruzisë, Kosovës , Moldavisë, Malit të Zi, Serbisë, Ukrainës përfshirë edhe nga Republika e Maqedonisë për studime në institucionet e larta arsimore në vendet e Vishegradit ( Çekia, Sllovakia, Hungaria dhe Polonia).

Për studentët bursa është 2.300 euro për një semestër, ndërsa 1.500 euro janë për një semestër për institucionin nikoqir.
Informacionet për mënyrën, kushtet dhe formularin e aplikimit mund të merren në: https://www.visegradfund.org/apply/mobilities/visegrad-scholarship/
Afati i fundit për aplikim është deri më 15 Mars të vitit 2019.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook