Kumtesë - bursë për studime pasdiplomike në gjuhën angleze në Hungari në fushën e bujqësisë për vitin akademik 2019/2020

Programi për studime të magjistraturës (Master of Science (MSc) Fellowship Programme) financuar nga Qeveria e Hungarisë, përmesë Ministrisë së Bujqësisë, në bashkëpunim me FAO ) Organizatën për ushqim dhe bujqësi të KB) për vitin shkollor 2019/2020 ndanë bursa për studime pasdimplomike ( magjistratur) për kandidatët e disa vendeve përfshirë edhe Republikën e Maqedonisë për programet studimore në vazhdim:

1. Mbrojtja e bimëve (Plant Protection) - University of Pannonia;

2. Zhvillim rural dhe agrobiznes ( Rural Development and Agribusiness) - Szent Istavan University, Faculty of Economics and Social Sciences; dhe

3. Bioteknologji bujqësore ( Agricultural Development ) - Szent Istavan University, Faculty of Agricultural and Environmental Sciences.

Të drejtë aplikimi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar studimet deridiplomike me notë mesatare të lartë , të cilët nuk janë mbi 30 vjeç dhe të cilët e njohin shkëlqyeshëm gjuhën angleze.

Informacionet më të hollësishme për kurset, kushtet e përgjithshme dhe formularët për aplikim gjenden në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Aplikimi bëhet në mënyrë elektronike në adresën e lartëshënuar , duke filluar prej 7 Janar deri më 28 Shkurt 2019.

Procedura për aplikim dhe përzgjedhja e kandidatëve kryhet nga dhënësi i bursës.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook