Ministria eArsimit dhe Shkencës dëgjoi zërin mësuesve dhe profesorëve ,kurse punën e investuar dhe punën treditore e grupeve të punës që në fundjavë ofruan sugjerime dhe ide se si të përmisohet sistemi arsimor – do të merret parasysh.

Nga ana e grupeve të punës të përbër nga përfaqsues të instituteve shtetërore ,mësuesit dhe profesorët ,organizatat qytetare dhe sindikatet,arriti një numër i madh propozimesh
në lidhje me ndryshimet dhe plotësimet të Ligjit për arsimin fillor dhe Ligjit për arsimin e mesëm,duke i përfshirë dhe propozimet  që kan të bëjnë me fëmijët me nevoja të veçanta arsimore.

Praktika  “dyert e hapura,, dhe përfshirja e të gjithë palëve të intresuara do të jet parim i Ministrisë së arsimit dhe shkencës,vetëm  permes këtij proçesi përfshirës mundë të sigurohen zgjedhje të mira ligjore dhe mbrojtje të interest publik.

Kjo është një bazë që do të analizohet më tejdhe do të diskutohet,kurse propozimet do të jen publikisht të kapshme   dhe  të hapura për të debatuar në mënyrë që të dalin me zgjidhje më të mira ligjore.

Me rrespekt,
Ministria e arsimit dhe shkecës

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook