Të nderuar student,

Kam nderin të Ju përshëndes dhe të Ju dëshiroj vit të suksesshëm akademik si pjesë e bashkësisë akademike të Republikës së Maqedonisë.Dëshiroj të ju përcjelli urime të sinqerta deri tek të gjith brucoshët të cilët do të vazhdojn arsimet e tyre në programet e shumta studimore,, të cilët u afrojnë institucionet e arsimit të lartë në vend,me anë të cilës e zgjedh rrugën për progres personal dhe shoqëror të të bazuar në njohuri.

Prania e juaj në amfiteatrat dhe laboratorët vërteton seju e kuptoni mesazhin që thotë:Investimi në njohuri është vendimi më i sigurt,si në planin personal  ashtu edhe në atë shoqërorë.Vetëm njerëzitqë kanë fituar kompetenca të caktuara,që jan të gatshëm për të menaxhuar në mënyrë profesionale dhe profesionalisht detyrat dhe sfidat ,do të jen konkurues në tregun e punës dhe në këtë mënyrë do të kontribojnë për të mirën e tyre,por edhe për mirëqenien e përgjithshme të bashkësisë ku jetojnë.

Ngriteni zërin lartë,shprehni mendimet e Juaja pa frigë,sepse Ju jeni korrektues i politikave shoqërore,Ju jeni simboli i lirisë dhe shpirti progressiv i ardhmërisë së Republikës Maqedonisë.

Si ministre e arsimit dhe  shkencës në Qeverin e Republikës së Maqedonisë,me detyrë në arsimim dhe shkencë do të përpiqem të përmisoj standardin e studentëve ,njëkohësishtë do të  ju garantoj autonomin e Univerziteteve.

Të nderuar kolegë  pofesorë,

Ne qëndrojmë në anën e njejtë,kemi një mision të përbashkët,një qëllim të përbashkët për të siguruar cilësi më të lartë të arsimimit të lartë,lirisë akademike dhe krijuese.Keni një partner në anën tjetër,një partner të vërtet,i cili së bashku me Ju do të punojë për të përmbushur ëndrrën e pranimit të Univerzitetit me fame botërore.

Akademia Vivat !

Ministri i Arsimit dhe Shkencës
Prof. Dr .Renata Deskoska

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook