Në takim u bisedua për vazhdimin dhe përforcimin e bashkëpunimit me UNCEF-in në të gjitha fushat, duke përfshirë edhe procesin e përfshirjes së fëmijëve me aftësi të kufizuar dhe fëmijëve Rom në institucionet arsimore dhe në shoqëri si dhe përmirësimin e pjesëmarrjes së qytetarëve në mesin e të rinjëve.

Ministrja Deskoska dhe përfaqësuesi i UNICEFI-it në Republikën e Maqedonisë z-ti Benxhamin Perks ranë dakord se rezultatet e PISA-së janë shqetësuese ndërsa  z-ti Perks u shpreh se mbështetja e tyre do të vazhdojë edhe në të ardhmen në përmirësimin e arsimit në Republikën e  Maqedonisë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook