Universiteti në Torino të Italisë dhe Qendra Ndërkombëtare për Trajnim ILO në bashkëpunim me UNESKO-në dhe IKROM organizojnë studime pasdiplomike në lëmin e trashëgimisë botërore dhe kulturore të UNESKO-së si dhe projekte për zhvillim kulturor.

Programi përfshinë subjekte të ndryshme kulturore, ekonomike dhe valorizon vlerat e vendeve kulturore dhe natyrore duke përfshirë hulumtimet e parimeve ekonomike, sociale, institucionale dhe juridike sipas të cilave udhëhiqet UNESKO-ja në mbrojtjen e vendeve kulturore botërore.

Programi gjithashtu, në veçanti ka të bëjë me menaxhimin strategjik dhe përgjegjësinë për ruajtjen dhe promovimin e këtyre vendeve si dhe për mbikëqyrjen e efikasitetit dhe përshtatshmërinë e aplikimit të planeve menaxhuese dhe projekteve shoqëruese kulturore. Studimet pasdiplomike përfshijnë tre cikle arsimore dhe do të realizohen gjatë periudhës 16.10.2017 deri më 12.10.2018.

Afati i fundit për aplikim është 25.08.2017.

Informacionet më të hollësishme për programen e studimeve pasdiplomike, si dhe mënyra e aplikimit gjenden në linkun në vazhdim: http://www.itcilo.org/masters-programmes/master-in-world-heritage-and-cultural-projects-for-development

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook