Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot publikoi Konkursin për pranimin e studentëve në konviktet shtetërore dhe objekte tjera për akomodim në Republikën e Maqedonisë për vitin akademik 2017/2018.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se sot është publikuar Konkursi për pranimin e studentëve në  konviktet shtetërore dhe objekte tjera për akomodim në Republikën e Maqedonisë për vitin akademik 2017/2018. Konkursi është publikuar në ueb faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës: : www.mon.gov.mk

Në konkursin për pranimin e studentëve në konviktet shtetërore dhe objekte tjera për akomodim në Republikën e  Maqedonisë për vitin akademik 2017/2018 kanë të drejtë konkurrimi të gjithë studentët e regjistruar në studime deridiplomike të ciklit të parë në universitetet publike dhe private dhe institucionet e larta arsimore në Republikën e Maqedonisë të cilët dëshirojnë të shfrytëzojnë të drejtën për akomodim në konviktet për studentë.

Mënyra e aplikimit  si dhe kriteret për pranimin e studentëve në konviktete shtetërore dhe objete tjera për akomodim në Republikën e Maqedonisë janë publikuar në Konkurs.

Aplikimi elektronik për akomodim në konviktet për studentë do të fillojë me 17.07.2017 (e hënë).

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook