Fillimisht, Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Pishtar Lutfiu përgëzoi Institutin Europian për organizimin e debatit të sotëm me një temë mjaft të rëndësishme siç është Komunikimi, ku me anë të komunikimit, njeriu arrin të shpreh: vetëdijen, dëshirën, nevojën, interesat etj.

Edhe në politikë, komunikimi është elementi kryesor për të aritur kompromiset e caktuara për udhëheqjen e shtetit me mekanizma demokratik.

Për në fund, Ministri Lutfiu para se të bëj shpërndarjen e çertifikatave përgëzoi studentët: “Jeni shembull për arritjen e juaj drejt suksesit gjatë studimeve, duke qenë një shembull për të gjithë studentët tjerë, duke respektuar në radhë të parë prindët tuaj, që sigurisht kanë luftuar për ju që sot të ngjitni shkallët drejt suksesit dhe të jeni këtu ku jeni sot, dhe sigurisht për ne si Ministri është një nder i veçantë që të ndajmë çertifikatat për studentët më të mirë në Republikën e Maqedonisë, duke ju shpërblyer dhe motivuar me udhëtim një njërin nga metropolet botërore siç janë Barcelona, Parisi dhe Venediku.

ministerka-slika-al

 Ministër i Arsimit dhe Shkencës 

zamenik-al

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook