DSC00098 Fotor Collage

Plotësisht janë rrumbullakuar aktivitetet renovuese në dy objekte shkollore të cilat janë pjesë e planit vjetor të investimeve të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Bëhet fjalë për Shkollën fillore “ Marshall Tito” në Murtinë të Strumicës ku është vendosur sistemi për ngrohje, si dhe Shkollën e mesme “ Ibrahim Temo” në Strugë, ku është bërë renovim i tërësishëm i tualeteve. Të dy investimet janë në vlerë prej 8,1 milionë denarë.
Gjatë periudhës së verës, përkatësisht pas përfundimit të viti shkollor me aktivitetet për renovimin dhe rikonstruim do të përfshihen edhe shumë shkolla tjera në shumë komuna në vend, ndërsa pritet që të ndërtohen edhe katër objekte të reja.

ministerka-slika-al

 Ministër i Arsimit dhe Shkencës 

zamenik-al

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook