Salla sportive e Shkollës së Mesme “Pero Nakov” në Kumanovë është pjesë e projektit për ndërtimin dhe pajisjen e 145 sallave sportive në shkollat fillore dhe të mesme në Republikën e Maqedonisë. Salla sportive në SH.M.K “Pero Nakov” në Kumanovë është me sipërfaqe prej 650 m2 në vlerë prej 24 miljon denarë. Salla e sportit do të pajiset plotësisht me pajisje sportive, garderobë, tualete dhe dushe.

Ministri Lutfiu theksoi se: arsimi si proces është esenca e progresit të një shoqërie dhe ka impakt të drejtpërdrejtë në funksionimin, ngritjen, avancimin dhe mirëqenien e një vendi.

Në bashkëpunim me strukturat komunale dhe këshilltarët komunal, dhe me iniciative të organeve ekzekutive jemi përpjekur që investimet në shkolla dhe salla të mos mungojnë, dhe sot po plotësojmë një dëshirë të madhe dhe një nevojë të nxënësve të kësaj shkolle dhe si Ministri edhe një herë dëshmojmë se qëndrojmë në krah të interesave të nxënësve dhe shkollave, me qëllim të krijimit të kushteve më bashkëkohore ashtu siç e meritojnë të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë e në veçanti banorët e Kumanovës me rrethinë. Vazhdimi i këtij projekti dëshmon se Ministria e Arsimit dhe Shkencës është përcaktuar që t'i plotësojë të gjitha kushtet për nevojat e nxënësve dhe shkollave për mësim cilësor dhe bashkëkohor.

ministerka-slika-al

 Ministër i Arsimit dhe Shkencës 

zamenik-al

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook