Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z.Pishtar Lutfiu priti Presidentin e IG Alpbach Albania, z.Edison Frangu. Në këtë vizitë, z.Frangu falenderoi Ministrin për kontributin e dhënë në sektorin joqeveritar, dhe në veçanti klubit të Shqipërisë, duke potencuar se një model i tillë duhet ndjekur nga të gjitha klubet e rrjetit Alpbach, duke kontribuar në mënyrë të palodhshme për disa vite me rradhë.

Z. Frangu e informoi Ministrin Lutfiu për projektet të cilat Klubi do t’i zhvillojë në të ardhmen dhe ftoi Ministrin që t’u bashkangjitet aktiviteteve që do të organizohen në Tiranë.

Gjatë këtij takimi, z.Frangu në emër të IG Alpbach Albania vlerësoi me titullin më të lartë z. Lutfiun, duke i dhënë çertifikatën e nderit për kontributin dhe mbështetjen për Klubin.

Titulli i nderit dhe vlerësimit, për herë të parë Ju dha Presidentit të Republikës së Shqipërisë, z.Bujar Nishanit për kontributin e dhënë në sektorin joqeveritar dhe në veçanti Klubit Alpbach të Shqipërisë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook