Ndërmarrjet të cilët përgatisin propozim - projekte për instrumentet aktuale të Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik, përkatësisht për bashkëfinancimin e granteve për shoqëritë e sapothemeluara tregtare start-ap dhe spin - of dhe bashkëfinancimin granteve dhe huave të kushtëzuara për komercializim të inovacioneve, prej sot deri më 22 mars mund të aplikojnë për pjesëmarrje në punëtorinë organizuar nga Fondi më 8 dhe 9 prill me qëllim të përmirësimit të propozim projektit.

Numri i vendeve është i kufizuar, prandaj të drejtë pjesëmarrje do të kenë 20 kompanitë e para të cilët para fillimit të punëtorisë do të kenë përgatitur propozim projekt. Të interesuarit mund të aplikojnë në linkun në vazhdim https://goo.gl/qKteyk.
Kompanitë pjesëmarrëse do të fitojnë mbështetje në ndërtimin e kapaciteteve për përpunimin e propozim projekteve, mirëpo pjesëmarrja në punëtori nuk garanton edhe ndarjen e mbështetjes financiare.

ministerka-slika-al

 Ministër i Arsimit dhe Shkencës 

zamenik-al

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook