Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se rezultatet nga Konkursi për ndarjen e bursave për nxënës për vitin shkollor 2016/2017, do të shpallen pas përfundimit të procesit zgjedhor përkatësisht pas zgjedhjes së deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.

Konkretisht, në bazë të mendimit të arritur nga ana e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit , ekziston pengesë ligjore për shpalljen e listës së kandidatëve të cilëve do t'ju ndahet bursë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook