Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi dhe zëvendësi i tij, Spiro Ristovski, sot kanë vizituar konviktin studentor “Goce Dellçev” ku ka filluar renovimi i Bllokut A. Rikostruimi i këtij blloku ka filluar pas përfundimit të renovimit të tërësishëm të Bllokut B në këtë konvikt.

“Para disa ditëve ka filluar rikonstruimi i tërësishëmi Bllokut A në këtë konvikt. Vlera e këtij investimi është afër 1.5 milion euro. Afati I realizimit të punimeve është 6 muaj. Njëkohësisht është përgatitur dokumentacioni teknik për rikonstruimin e tërësishëm të bllokut V dhe G”, tha ministri Ademi.

Ministri Ademi njoftoi se është hapur thirrja për ndërtimin e dy konvikteve të reja, konviktit studentor në Universitetin e Tetovës dhe konviktit studentor “Nevena Georgieva-Dubnja” në Shkup. Kapaciteti i këtyre dy konvikteve do të jetë 300 dhe 350 studentë, ndërsa hapja e dokumentacionit është caktuar më 19 prill.

“Gjithashtu ka filluar procedura për pajisjen e konvikteve me ashensor të ri, dy ashensor në konviktin “Kuzman Josifovski-Pitu” në Shkup dhe nga një në “Nikolla Karev” në Ohër dhe “Goce Dellçev” në Shkup dhe katër ashensor në konviktin “Pellagonija” në Shkup. Do të pajisen edhe më mobile të reja të gjitha konviktet studentore në vend”, tha ministri i Arsimit
dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook