Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se më 19 prill 2016 , në Madrid ( Mbretëria e Spanjës), do të mbahet Simpozium mbi instrumentet financiare evropiane për infrastrukturën kërkimore ne Horizon 2020-RI (infrastruktura kërkimore ).

Të gjithë të interesuarit që dojn të marrin pjesë në këtë simpozium njëditore mund te regjistrohen ne webfaqen http://www.rich2020.eu/symposium2016, ku njëkohsisht mund ta shohin edhe agjenden

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook