Ministri i Arsimit dhe Shkencës Mr. Abdilaqim Ademi, sot u takua me mësimdhënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Komunën e Bogovinës, me ç'rast të cilëve ju ndau vendime për transformimin e vendeve të punës.

- Kam kënaqësin, të jem me ju sot në këtë ngjarje solemne me ç'rast kremtojmë festën e madhe, 7 Marsin - Ditën e Arsimit në Gjuhën Shqipe, me mësuesit e parë me të cilët fëmijët takohen qysh në vitet e para në procesin edukativo - arsimor, theksoi ministri Ademi.
Ju si mësimdhënës, shtoi ministri që çdo ditë po përballeni me sfidat të ndryshme, gjetët mëyrën që nxënësit sa më lehtë t'i përvetësojnë mësimet dhe të fitojnë njohuri të reja.

Prandaj dhe jeni pjesëmarrës të barabartë në të gjitha reformat. Për të gjithë ndryshimet dhe inicijativat, pavarësisht nga cila anë vijnë, praktika e deritanishme tregon se mund të ulemi dhe së bashku të vijmë deri te vendimi më i mirë i cili do të ndërtojë dhe avancojë sistemin arsimor në vendin tonë. Prandaj, të gjithë mësimdhënësve ju falemnderoj për mbështetjen e plotë që e fituam si Qeveri dhe ju premtoj se ky komunikim dhe mbështetje e ndërsjelltë do të vazhdojë edhe në të ardhmen, theksoi Ademi.

Ministri Ademi, para të pranishmëve theksoi se në Komunën e Bogovinës, në vazhdim është rikonstruktimi i dyshemes në Sh.F “ Sabedin Bajrami” në fshatin Kamjan, vlera e investimit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është mbi 5,6 milion denarë.

- Është planifikuar ndërtimi i sallës shkollore në të njëjtën shkollë me hapësirë prej 1200 m2, investim në vlerë prej 41.000.000.00

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook