Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës së trembëdhjetë në Univesitetin e Evropës Juglindore Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës së trembëdhjetë në Univesitetin e Evropës Juglindore Premte, 26 Maj 2017   E mirprita me kënaqësi ftesën që më bëri universiteti i Evropës Juglindore dhe ndjehem dyfish i nderuar që të jem pjesë e ceremonisë së diplomimit, së pari si një ish-student i këtij Universiteti, dhe së dyti, si Ministër i Arsimit. Besomëni, është një mall i pashoq kur shoh profesorët e mi të...
Nënshkrimi i memorandumit për bashkëpunim për realizim të proektit me USAID për Intergrim ndëretnik të të rinjëve në arsim Nënshkrimi i memorandumit për bashkëpunim për realizim të proektit me USAID për Intergrim ndëretnik të të rinjëve në arsim Enjte, 25 Maj 2017   Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu nënshkruajti memorandum bashkëpunimi me Qendrën Maqedonase për Edukim Qytetar (QMEQ) të përfaqësuar nga udhëheqësi i proektit z.Nebojsha Mojsoski dhe z. Xhems Stejn drejtor i USAID-it, për realizimin e projketit të USAID-it INRA (Intergrimi ndëretnik...
Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu mori pjesë në evenimentin final  të Projektit Rajonal në bashkëpunim me KulturKontakt-Austri Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu mori pjesë në evenimentin final të Projektit Rajonal në bashkëpunim me KulturKontakt-Austri Enjte, 18 Maj 2017   Projekti rajonal organizuar nga KulturKontakt-Austri u mbajt në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, në bazë të memorandumit të nënshkruar për bashkëpunim ndërmjet Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë dhe KulturKontaktit të Austrisë. Qëllimi i projektit fillimisht ishte trajnimi...
Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu mori pjesë në ndarjen e çertifikatave për studentë më të suksesshëm Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu mori pjesë në ndarjen e çertifikatave për studentë më të suksesshëm Enjte, 18 Maj 2017   Fillimisht, Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Pishtar Lutfiu përgëzoi Institutin Europian për organizimin e debatit të sotëm me një temë mjaft të rëndësishme siç është Komunikimi, ku me anë të komunikimit, njeriu arrin të shpreh: vetëdijen, dëshirën, nevojën, interesat etj. Edhe në politikë,...
 Përfunduan aktivitetet renovuese në dy shkolla Përfunduan aktivitetet renovuese në dy shkolla Marte, 16 Maj 2017   Plotësisht janë rrumbullakuar aktivitetet renovuese në dy objekte shkollore të cilat janë pjesë e planit vjetor të investimeve të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Bëhet fjalë për Shkollën fillore “ Marshall Tito” në Murtinë të Strumicës ku është vendosur sistemi për ngrohje, si dhe Shkollën...
Ministri Lutfiu vizitoi punimet e sallës së sportit në Shkollën e  mesme “Pero Nakov” në Kumanovë Ministri Lutfiu vizitoi punimet e sallës së sportit në Shkollën e mesme “Pero Nakov” në Kumanovë Hene, 15 Maj 2017 Salla sportive e Shkollës së Mesme “Pero Nakov” në Kumanovë është pjesë e projektit për ndërtimin dhe pajisjen e 145 sallave sportive në shkollat fillore dhe të mesme në Republikën e Maqedonisë. Salla sportive në SH.M.K “Pero Nakov” në Kumanovë është me sipërfaqe prej 650 m2 në vlerë prej 24 miljon denarë....
Ministri Lutfiu mori pjesë në hapjen e simpoziumit të parë ndërkombëtar “Strategies for Predictable Implant Therapy” Ministri Lutfiu mori pjesë në hapjen e simpoziumit të parë ndërkombëtar “Strategies for Predictable Implant Therapy” Djele, 14 Maj 2017   Shoqata e Implantologëve Shqiptarë të Maqedonisë e organizoi Simpoziumin e I-rë Ndërkombëtar në Shkup me temë: “Strategies for Predictable Implant Therapy”, Me ftesë të Shoqatës së Implantologëve Shqiptarë të Maqedonisë, Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z.Pishtar Lutfiu, mori pjesë në hapjen...

pistar-2

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

spiro alb

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

horizontal alb

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

eDnevnik-14 alb plagjati-14 alb v2 eksterno-prashanja-alb v2 NaukaMK2 PatentMK2

konkursi-mongovmk alb domovi alb logo edu eng1      skoool-mk e-ucebnici2

sportski-igri FZI-Logo-web1 1000knigi-2014  npro-edumk alb v2

matura-web DIC-v3 BRO-baner CSOO alb v2 linkovi-alb v2

 

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook