Владата на Република Северна Македонија е домаќин на конференција на високо ниво која ќе се одржи на 28 и 29 ноември 2019 година во Скопје. Оваа конференција ќе им даде можност на земјите од Западен Балкан да споделат позитивни практики и да ги здружат напорите за ставање крај на насилството врз децата.

Со задоволство ги покануваме училиштата и сите други заинтересирани субјекти да присуствуваат на оваа конференција и замолуваме за регистрација на следниот линк. Со цел да имаме точен список на учесници, регистрацијата преку линкот е задолжителна. Во апликацијата секој кој се пријавува има можност да избере дали сака да присуствува на еден или на двата денови од конференцијата.

Во прилог е агендата на конференцијата и покана.

Ве очекуваме!

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-mk-2

Заменик министер за образование и наука

Screenshot 2

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2  

mon_slika.jpg 

Screenshot 1

e-cris  

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie 

NPV MK web banner

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook