Денес на владиниот систем (ЕНЕР) Министерството за образование и наука известува дека го објави Нацрт законот за наставници и стручни соработници во основните и средните училишта. Ги повикуваме сите засегнати страни да дадат свои коментари по однос на ова законско решение. 

Нацрт законот можете да го превземете на следниот линк

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook