Почитувани,

     Ве известуваме дека  се објавени резултатите од приговорите од конкурсот  за прием на студенти од прва година ( бруцоши) на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Македонија за студиската 2018/2019 година за градот Штип.

Prigovori od studenti od prva godina (Brucosi)-Stip.