Почитувани,ДСД Т.С. Сениќ примени кандидати

Ве известуваме дека се објавени резултатите од конкурсот за прием на студенти oд прва година – Бруцоши на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Македонија за студиската 2018/2019 година за градот Скопје.

По објавување на списоците со рангирани студенти, студентите имаат право на приговор во рок од 5 дена кој се поднесува во Министерството за образование и наука до Комисијата за студентски домови за. градот Скопје

 

Кандидати кои аплицирале во Гоце Делчев, но поради ограничени места примени се во други домови

Гоце Делчев примени студенти

Кандидати кои аплицирале во Кузман.Ј.П, но поради ограничени места примени се во други домови во Скопје

Кузман Ј.Питу примени кандидати

Стив Наумов 3-та зграда примени кандидати

Стив Наумов 1 и 2 зграда примени кандидати

Кандидати кои аплицирале во Стив Наумов нови бараки но поради ограничени места примени се во други домови

Стив Наумов Нови бараки примени кандидати

ДСД Пелагонија примени кандидати

ДСД Т.С. Сениќ примени кандидати

Одбиени кандидати

 

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-petar-mk

Заменик министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook