Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти за сместување во РМ за студиската 2014/2015 година за студентите од втора и повисоките години.

 

 

Студентски домови во Скопје (УКИМ):

Примени во СД Гоце Делчев

Примени во СД Гоце Делчев, но аплицирале за СД Кузман Јосифовски - Питу

Примени во СД Кузман Јосифовски - Питу

Примени во СД Пелагонија

Примени во СД Пелагонија, но аплицирале за СД Кузман Јосифовски - Питу

Примени во СД Сениќ

Примени во СД Сениќ, но аплицирале за СД Кузман Јосифовски - Питу

Примени во СД Стив Наумов (зграда 1 и 2)

Примени во СД Стив Наумов (нови бараки)

Примени во СД Стив Наумов (нови бараки), но аплицирале за СД Кузман Јосифовски - Питу

Примени во СД Стив Наумов (трета зграда)

Примени во СД Стив Наумов (трета зграда), но аплицирале за СД Кузман Јосифовски - Питу

 

Студентски домови на УКЛО:

СД Никола Карев - Охрид

СД Орде Чопела - Прилеп

СД Кочо Рацин - Битола

 

Студенски домови во Штип:

СД Браќа Миладиновци - Штип

СД Хиљадников - Штип

СД Оаза - Штип

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-petar-mk

Заменик министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook