Во организација на ЕУ Хоризонт 2020 проектот „Health-NCP-Net 2.0“ на 7ми декември 2017 г. во Брисел ќе се одржи настан за   споделување на нови проектни идеи и пронаоѓање на колаборативни партнери за новите повици што ќе бидат отворени во приоритетот „Здравство, демографски промени и благосостојба“ (Пилар:Општествени предизвици 1- SC1).

Настанот ќе таргетира широк спектар на учесници од компании (вклучително и мали и средни претпријатија), универзитети, истражувачки центри и др.субјекти од Европа и пошироко.

Повеќе информации на: http://www.healthncp.net/news-events/horizon-2020-health-partnering-day-2017-brussels-be

Регистрацијата ќе биде отворена од 8ми октомври до 31 октомври на следниот линк: https://www.b2match.eu/healthBE2017

Учеството на настанот е без трошоци за котизација .

Трошоците за патување и сместување се на товар на самите учесници.

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo

мостови

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 Untitled-Banner 1

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook