Почитувани,

            Ве информираме дека Министерството за образование и наука соработка со Европската комисија организира Инфо ден на 15.09.2017 година со почеток во 9.00 часот во Македонската академија на науките и уметностите за Програмата на Европската унија - COST (eвропска соработка во науката и технологијата).

http://www.cost.eu/

           Оваа програма овозможува креирање на интердисциплинарни истражувачки мрежи во Европа и пошироко. Се обезбедуваат фондови за организирање конференции, средби, обуки, кратки размени како и други активности во широк спектар на научни дисциплини и теми. Програмата е отворена за луѓе со нови идеи на многу едноставен и пристапен начин.

            Ве покануваме да присуствувате на овој настан и да се информирате за можностите кои ги нуди оваа програма.

Регистрацијата за учество е преку следниов линк https://goo.gl/forms/XmsGQ9zdE9sexhdi1.

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo

мостови

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 Untitled-Banner 1

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook