Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти за сместување во РМ за студиската 2017/2018 година за студентите од I година.

Студентски домови во Скопје:

Примени во ДСД „Скопје"

Примени во СД Пелагонија

Примени во СД Сениќ

Студентски домови на:

СД Никола Карев - Охрид

СД Орде Чопела - Прилеп

СД Кочо Рацин - Битола

 

Студенски домови во Штип:

СД Браќа Миладиновци - Штип

СД Хиљадников - Штип

СД Оаза - Штип

СД Логос - Штип

 

ПРАВНА ПОУКА: Приговор по резултатите се доставува до архивата на Министерството за образование и наука, ул.Св.Кирил и Методиј бр.54, Скопје во рок од 5 дена од денот на објавувањето на резултатите.

ministerka-slika-mk-2

Министер за образование и наука

zamenik-mk 

Заменик министер за образование и наука 

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo

strategija-prepriemachko

SDIS v2

 

mon_slika.jpg

мостови

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 Untitled-Banner 1

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook